lauantai 13. maaliskuuta 2010

Vertaishelpparit

Vertaishelpparit on yhteisö, jossa osallistujat avustavat toisiaan nettiin ja tietotekniikkaan liittyvissä pulmissa. Tässä blogissa uutisoidaan käynnissä olevista sekä suunnitteluvaiheessa olevista aiheeseen liittyvistä hankkeista. Blogitekstejä voi kirjoittaa vain blogin kirjoittajat, mutta niitä voi kommentoida kuka tahansa blogin lukijaksi rekisteröitynyt henkilö. Sivun reunassa olevalla Etusivu-linkillä pääsee päiväkirjamaisesti järjestettyihin blogiteksteihin.

Kaikille vertaishelpparit toimintaan osallistuville on avattu yksi yhteinen keskusteluryhmä, jonka sisältöä voi lukea kuka tahansa, mutta keskusteluun voi osallistua vain kerkusteluryhmään rekisteröityneet käyttäjät. Rekisteröitymispyynnön ryhmään voi lähettää kuka tahansa vertaishelpparitoiminnasta ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilö.

Vertaishelpparit pyrkii kehittymään myös Wahren-opiston ATK-kursseja täydentäväksi opiskelijoitten vertaistukeen perustuvaksi apuneuvoksi. Esimerkiksi siten, että opiskelijat ja opettajat voivat yhteistyössä linkittää tämän blogin sivuille itse tuotettua ja netistä löytyvää vapaata oppimateriaalia. Sivun reunassa olevalla Kurssit-linkillä pääsee tätä blogia apuna käyttävään kurssiluetteloon.

Sivun reunassa olevalla Kerhotilat-linkillä avautuu luettelo tiloista, jotka ovat käytettävissä Vertaishelppariryhmien vapaamuotoisiin tapaamisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti